FFA Focus

Ovo su igre koje dolaze u šestom mjesecu! Što planirate odigrati?

Lipanj odnosno šesti mjesec bit će prepun najave novih igara i prikaza gameplaya iz već najavljenih igara. Šesti mjesec je nekada bio mjesec E3-a, a ove godine ponovno ćemo gledati digitalni E3, Summer Games Festival by Geoff Keighley, a tu su još konferencije koje će održati Microsoft, Ubisoft, Sony i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, a što ćemo igrati ovaj mjesec? Ponuda je podosta šarolika i gotovo je sigurno da ćete pronaći nešto za sebe.

Necromunda: Hired Gun

Arkadna FPS pucačina smještena u Warhammer 40,000 svijet. Igra ima odlično napucavanje koje pomalo podsjeća na Doom pa čak i Titanfall, stoga ako volite arkadne pucačine, ova igra bi mogla biti za vas.

DATUM IZLASKA:

1. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Legendarna igra u novom ruhu koje donosi poboljšanu grafiku, kontrole i co-op. Ono što je ostalo isto je da je i dalje igra jako teška, igriva i zabavna. Ako niste igrali klasik koji je to u svakom smislu te riječi, onda je vrijeme da sad izgubite živce.

DATUM IZLASKA:

1. 6. PS4, PC i Xbox One, od ranije već na Switchu

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Jeste li znali da je ovo već šesta igra u Sniper: Ghost Warrior serijalu? Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je open world taktička pucačina koja svaki vaš pravi pogodak pokazuje u najsitnije detalje. Ako vas zanima kako izgleda kad metak prolazi kroz nečije tijelo – ovo je igra za vas. A ako volite sniper kao oružje – sigurni smo da ste već napravili prednarudžbu.

DATUM IZLASKA:

4. 6. 2021.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Chivalry 2

Ako volite srednji vijek, teške oklope, vitezove i krvave masivne bitke – ovo je igra za vas. Chivalry 2 multiplayer igra iz prvog lica i ako ćemo suditi prema beti – najrealističniji simulator borbe do sada. Igra je jako zabavna nakon što svladate osnove i zaista obećava. Mnogi kažu da je ova igra puno realističniji i zabavniji For Honor.

DATUM IZLASKA:

8. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X

Backbone

Igramo u ulozi detektiva rakuna koji je ujedno pijanac i psuje sve živo. Dovoljno dobro? Backbone je noire detektivska avantura koja nam se čini izuzetno zanimljivom. Atmosfera je baš mračna, dijalozi uvrnuti i puni sadržaja za odrasle. Mogla bi ova igra biti potencijalno iznenađenje.

DATUM IZLASKA:

8. 6. 2021.

PLATFORME:

PC

Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Intergrade je poboljšana i proširena verzija FF VII Remakea koja dolazi ekskluzivno na PlayStation 5. Osim predivnih vizuala, PS5 verzija donosi nove likove i proširenje priče.

DATUM IZLASKA:

10. 6. 2021.

PLATFORME:

PS5

Ninja Gaiden: Master Collection

Ninja Gaiden + Ninja Gaiden Sigma 2 + NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge u jednom paketu. I to nije sve – u paketu dolaze i svi izašli DLC-ovi. Mokri san za sve vas koji ste voljeli originalne igre. Ako ste novi igrač – priredite se na ekstremnu težinu, odličnu borbu i na kraju – puno umiranja. Samo nemojte lomiti kontrolere.

DATUM IZLASKA:

10. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Ratchet & Clank: Rift Apart

Konačno nam se vraća omiljeni dvojac i stiže ekskluzivno na PS5. Sve što smo dosad vidjeli, obećava nam vrhunsku zabavu, vrhunsku grafiku i uvijek uvrnute likove Ratchet & Clank svijeta. Poželjeli smo odigrati ovako jedan “AAA” platformer.

DATUM IZLASKA:

11. 6. 2021.

PLATFORME:

PS5

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Iako je do izlaska igre ostalo još tri tjedna, igrači koji su imali priliku zaigrati igru tvrde da bi ovaj akcijski co-op RPG mogao biti jako ugodno iznenađenje. Posebno ako ste ljubitelj D&D svijeta te ako ste voljeli igrati Baldur’s Gate: Dark Alliance budući da mnogi Dark Alliance nazivaju spiritualnim nasljednikom gore spomenute igre.

DATUM IZLASKA:

22. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Legend of Mana

Stiže nam još jedan remaster koji pada u sferu igara “samo za ljubitelje originala i japanskih RPG igara.” Originalna verzija izašla je 1999. godine za PlayStation i pobrala je mnoge simpatije igrača. Ako volite Square-Enix i JRPG – onda svakako obratite pozornost na ovaj remaster koji više vuče na remake.

DATUM IZLASKA:

24. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Switch

Alex Kidd in Miracle World DX

Ponovno još jedna igra namijenjena old-school igračima i ljubiteljima SEGA-e jer Alex Kidd upravo povezujemo sa SEGA-om. Naravno, ovaj platformer vraća se u modernom ruhu i čini nam da se će opet oduševiti i stare i mlade.

DATUM IZLASKA:

24. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Scarlet Nexus

Još jedno potencijalno iznenađenje ako ćemo suditi po prvim “precenzijama.” Ovo je akcijski RPG koji ima odlično izvedenu borbu, pravu cyberpunk atmosferu i jedinstveni grafički stil. Čini nam se da nam Bandai Namco priprema ugodno iznenađenje. Posebno kad uzmemo u obzir da igra ima u potpunosti dva različita lika koja čine igru potpuno drugačijom. Dva prelaska? Da.

DATUM IZLASKA:

25. 6. 2021.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X

Mario Golf: Super Rush

Mario spašava princeze, spašava svijet, igra tenis, a nakon 2003. godine, ponovno igra golf. Već znamo da će ovo biti idealna ljetna igra i budite sigurni da će biti itekako igriva baš kao i svaka Nintendova ekskluziva.

DATUM IZLASKA:

25. 6. 2021.

PLATFORME:

Switch

Što planirate odigrati? Mjesec je baš šarolik i gotovo je sigurno da ćete pronaći nešto za sebe. Posebno će uživati ljubitelji RPG igara, a PS5 vlasnici će dobiti čak dvije ekskluzive.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra