FFA Focus

Rezime noćašnjeg Nintendo Directa: Bayonetta 3, Kirby 3D, Smash Bros, Super Mario film…

Jedan od boljih Directova u posljednje vrijeme izbacio je nekoliko velikih iznenađenja i više nego išta drugo potvrdio je jednu veliku činjenicu – iduća godina bit će možda i najatraktivnija za Nintendo Switch. Postava first-party ekskluziva za 2022. je neprikosnovena. A nije bilo ni govora o Pokemon Diamondu, novoj Zeldi i ostalim igrama također najavljenima za 2022…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayonetta 3

4 godine trebalo je proći od najave da dobijemo prvi značajniji prikaz. Skoro 4 minute prikaza donijelo je mješavinu cinematičnih i gameplay scena u kojem Bayonetta spašava lokalne obrambene snage. Izlazak je potvrđen za 2022.

Kirby and the Forgotten Land

Po prvi put u serijalu Kirby dodaje još jednu dimenziju i u Kirby and the Forgotten Land naslovu koji odlazi u 3D vode. Nama izgleda kao znatno slađi The Last of Us.

Splatoon 3

Dobili smo prvi veliki prikaz Splatoona 3 s fokusom na povratak mammaliansa. Pogledajte kako izgleda nova regija i što možete očekivati tokom 2022.

Chocobo GP

Nakon 23 godine vratit će se legendarni karting naslov s prvog PlayStationa. Ovaj put samo na Nintendo Switch.

Nintendo 64 i Sega Mega Drive kontroleri i portovi za Switch

Krajem listopada u prodaju stižu retro Nintendo 64 i Sega Mega Drive kontroleri kompatibilni sa Switchem, za kojeg u prvom valu stiže 25 naslova s obje konzole iz 90-ih. One stižu kao poseban expansion pack u Nintendo Switch Online pretplatu koji će se dodatno plaćati, a sve koje su svojevremeno podržavale multiplayer sada će se moći igrati i online.

Super Mario film

Najavljen je The Super Mario animirani film sa zavidnom postavom glasovnih glumaca. Mariu će glas pružiti Chris Pratt, a u ostalim ulogama pronaći će se Jack Black, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Seth Rogen…

Animal Crossing: New Horizons

Kroz kratki teaser trailer najavljen je velika Direct prezentacija za listopad koja će se fokusirati samo na Animal Crossing. Tim povodom otkriveno je ono što su priželjkivali gotovo svi fanovi serijala – povratak Brewstera i njegovog The Roost kafića.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano