FFA Focus

Rezime Summer Game Festa: TLoU, Modern Warfare 2, puno svemirskih horora, indiea i novih studija veterana industrije

Noćašnja Summer Game Fest centralna prezentacija bila je najbolja dosad od kad je Geoff Keighley pokrenuo projekt prije dvije godine. Da nije ranije procurio, The Last of Us Part I remake bio bi iznenađenje večeri, a ovako se trebamo zadovoljiti prvim gameplay prikazom Modern Warfarea 2 i s puno (sci-fi horora) koji su, očito je, glavni trend 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriven je The Last of Us Part 1, remake originala

Bez obzira na prijevremeno curenje, drago nam je vidjeti remake jedne od opće najomiljenijih igara ikad. Neki su skeptični kako u The Last of Us Part I nije uloženo dovoljno truda, a mi ćemo ostaviti vama da procijenite. Izlazi 2. 9. na PS5, a nekada kasnije i na PC.

Call of Duty: Modern Warfare 2 dobio je prvi gameplay prikaz

Sada je sasvim jasno, Modern Warfare 2 igrat ćemo sa Soapom. Prvi gameplay prikaz izgleda atmosferično i prilično atraktivno, a mi se ne možemo oteti dojmu one old-school Call of Duty vibre.

Callisto Protocol je dobio novi gameplay prikaz

Ako vam to dosad nije bilo jasno, onda sada sasvim sigurno hoće. Ovo je igra kreatora Dead Spacea i to se vidi u svakom frejmu.

Glumačke zvijezde u novoj svemirskoj sci-fi igri Fort Solis

Ako po ničem drugom, onda vam pažnju mora zaokupiti činjenica da su glasove glavnim likovima posudili Troy Baker i Roger Clark, odnosno Joel iz TLoU i Arthur iz Red Dead Redemptiona 2.

Stormgate je novi old-school RTS

Stormgate je stara škola RTS-a te će se kao takav svidjeti svim fanovima žanra i starih dana Starcrafta. Na ovom FPS RTS-u rade bivši developeri iz Blizzarda, a beta će biti spremna u 2023.

Witchfire je bio hit FFA chata

Ako niste PC igrači, bit će vam apsolutno žao poslije ovog prikaza. Ovaj mračni fantasy FPS izgleda prezabavno, a izlazi uskoro na Epic Games Storeu u early access izdanju.

Layers of Fear je dobio S

Treći Layers of Fear je ustvari Layers of Fears. Kao i prethodnici, bit će psihodeličan horor iz prvog lica, a u 2023. bismo trebali saznati i bit će nam apsolutno jasno zašto je “strah” postao “strahovi”.

Još jedan Alien naslov

Aliens: Dark Descent je novi Alien TPS, ovaj put iz izometrijske perspektive. Radi se o naslovu za jednog igrača, vodit ćete tim od 4 marinca protiv najezde Xenomorpha.

Routine se vratio nakon 10 godina

Prvi put predstavljena još prije 10 godina, ova mračna i jeziva akcijska avantura iz prvog lica vraća se na onu istu, još jeziviju lunarnu stanicu.

Goat Simulator 3, jer kome treba Goat Simulator 2

Goat Simulator 3 je najavljen rekreiranim trailerom za Dead Island 2, a jednako luckast je i ostatak trailera. Kažu kako će trojka dosad najvjernije demonstrirati kako je biti koza. “Je li vrijedno vašeg novca? Tko zna. Hoćete li požaliti? Vjerojatno”, iskreni su developeri.

Marvel’s Midnight Suns ipak izlazi ove godine

Firaxis je novim trailerom za strategiju u stilu XCOM-a odlučio poručiti kako Midnight Suns ipak nema toliko problema u razvoju koliko se mislilo. Najavljeni su neki novi Marvel heroji, a igramo ga od 7. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano