Vijesti

Goat Simulator je preskočio brojku 2 i još jednom nas legendarno zavarao trailerom

Coffee Stain studio je to napravio opet. Baš kao što su 2014. s launch trailerom za prvi Goat Simulator rekreirali prvi Dead Island trailer, isto su napravili i s Goat Simulatorom 3 te Dead Islandom 2. Dobro znate koji trailer su rekreirali, onaj od prije 8 godina od kojeg su se svojevremeno lomile vilice. Kada je krenuo prikaz na Summer Game Festu, svi smo se pozorno uspravili u stolicama, ali bio je to samo Goat Simulator 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goat Simulator 3 koji je, naravno, preskočio Goat Simulator 2. Koza Pilgor se vraća na novoj lokaciji, a za još veću dozu kaosa pobrinut će se mutliplayer za do 4 koze.

“Još od izlaska prvog Goat Simulatora, primijetili smo da zapravo ne predstavlja stvarnost i kakav je osjećaj biti koza”, kaže Santiago Ferrero iz Coffee Staina. Posljednjih par godina su guglali i, kako kažu, uspjeli su. Trojka će biti “najbolje iskustvo koze ikada”, u što ćemo se uvjeriti ove jeseni na PS4/5, XONE/S/X i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra