FFA Focus

Rezime The Game Awards ceremonije: Hellblade 2, Horizon Forbidden West, Alan Wake 2, novi Star Wars i još 10 drugih velikih prikaza

It Takes Two iznenađujuće je odnio nagradu za najbolju igru 2021. Ratchet & Clank: Rift Apart od 6 nominacija nije konvertirao nijednu, ali zato su berbu imali Deathloop, Forza Horizon 5 i Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, od nagrada nama su bile bitnije svjetske premijere i novi prikazi AAA igara, a za vas smo ovdje izdvojili 17 najbitnijih. Ispod pronađite sve što ste propustili noćas.

Prvi gameplay prikaz za Hellblade 2: Senua’s Saga

Hellblade 2: Senua’s Saga izgleda toliko dobro da ga već sada uzimamo kao legitimnog pretendenta na jednu od igara generacije…

Najavljen je Alan Wake 2

Alan Wake 2 bit će sve samo ne ono što je bio original. “Naša prva prava survival horor igra”, poručili su developeri iz Remedyja.

Horizon Forbidden West dobio je novi prikaz

Aloy se u novom gameplay prikazu izvlači iz mnoštva izazovnih situacija uz pomoć šarolikog arsenala oružja i opreme. Po prvi puta otkriveni su snježni i pustinjski predjeli nove mape, a neke od novo prikazanih mašina izgledaju luđački dobro.

Prvi gameplay prikaz za Remedyjev Suicide Squad

Elitni Rocksteady studio pokazao je prvi gameplay prikaz za Suicide Squad: Kill the Justice igru. Pogledajte što su naumili s DC-evim antiherojima.

Developeri Middle-earth: Shadow of Mordor i Shadow of War igara najavili su Wonder Woman igru

Wonder woman je open world akcijska avantura iz trećeg lica. Očekuje nas originalna priča u DC univerzumu, a iz Middle-earth igara vraća se slavni Nemesis sistem.

Elden Ring dobio je story trailer

Upoznajte Lands Between, golemi otvoreni svijet, po prvi put takvog tipa u nekoj From Softwareovoj souls igri. Prepustite se Storytellerici koja će vam kroz skoro 4 minute pokušati približiti povijesti događanja Elden Ringa.

Star Wars Eclipse od tvoraca Detroit: Become Human

Smješten u High Republic eri, Eclipse je akcijska avantura koja će zadržati glavno obilježje Quantic Dreamovih igara – razgranatu priču. Očekujte puno teških odluka i više različitih zapleta i raspleta.

Najavljen je The Expanse: A Telltale Series, igra koja prethodi TV seriji

The Expanse: A Telltale Series je interaktivni naslov sa snažnom naracijom i radnjom smještenom prije one u TV seriji. Igramo u ulozi dobro nam poznate Camine Drummer kojoj glas pruža Cara Gee, glumica koja ju glumi i u Amazonovoj TV seriji.

Online survival naslov veterana iz BioWarea

Zasad najavljen samo za PC, Nightingale će nas suprotstaviti s neprijateljima koji variraju od sitnih zombija do čudovišta veličine manjeg nebodera. Baze ćemo graditi i preživljavati solo ili online s drugim igračima, planira se izlazak u 2022., a ovdje se možete prijaviti za testiranje.

Forspoken je dobio novi prikaz

Igramo u ulozi Frey Holland, njujurčanke koja se pronašla u Athii, fantazijskom svijetu prepunom čudnih likova i događaja. Frey, koja je dobila i supermoći, pronašla se usred ozbiljnog konflikta dvije strane od kojih joj, čini se, nijedna baš nije sklona.

Predstavljen je Sonic Frontiers

Prvi prikaz donosi poglede na dijelove mape, a gameplay će, nadamo se, uslijediti uskoro, kako se bude bližio izlazak Frontiersa negdje za blagdane 2022. godine.

Star Trek: Resurgence

Star Trek: Resurgence je nova akcijska avantura iz trećeg lica s grananjem priče i vođena snažnom naracijom.

Novi trailer za The Lord of the Rings: Gollum

Kako mu i priliči, Gollum je i u ovom prikazu pokazao svoje dvije podvojene ličnosti. One i ovog puta kontriraju jedna drugoj, a mi ćemo kontrirati developerima iz Deadalic Entertainmenta jer priželjkivali smo dulji prikaz i najavu konkretnog datuma izlaska.

Arc Raiders

Arc Raiders bit će besplatni sci-fi TPS u kojem ćemo zajedno s prijateljima online odbijati valove mehaničkih paukolikih neprijatelja. Ne znamo hoće li biti još modeova, ali trominutnim trailerom dominira opisana premisa.

A Plague Tale: Requiem prvi gameplay prikaz

Dobili smo prvi gameplay prikaz nastavka igre koji je oduševio igraći svijet. Igra izgleda predivno i koliko možemo vidjeti, donosi još kompleksniji gameplay i bolju atmosferu. 2022. postaje jedna od najluđih godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano