Vijesti

Horizon Forbidden West dobio je novi, akcijom napucani gameplay prikaz

Sony i Guerilla Games na The Game Awards ceremoniji otkrili su novi gameplay prikaz za nadolazeći Horizon Forbidden West.

Tek nešto više od tri mjeseca preostala su do lansiranja jedne od najiščekivanijih PlayStation ekskluziva, a nakon serije polu-dosadnih blogova konačno smo dobili ono što zaslužujemo.

Aloy se u novom gameplay prikazu izvlači iz mnoštva izazovnih situacija uz pomoć šarolikog arsenala oružja i opreme. Po prvi puta otkriveni su snježni i pustinjski predjeli nove mape, a neke od novo prikazanih mašina izgledaju luđački dobro.

“Što god da me spopadne, bit ću spremna”, poručuje Aloy na kraju trailera. A spremni ćemo biti i mi 18. 2. iduće godine kada ćemo Forbidden West zaigrati na PS4 i PS5.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close