Retrospektiva

Spyro trilogija


Epilog

Ako se prvi puta susrećete sa serijalom, moj savjet je da krenete od prvog nastavka baš kako su kronološki izlazili. Ako biste imali volju samo za jedan nastavak, onda bih vam preporučio Year of the Dragon jer je najkompletniji i najsadržajniji. Na kraju, izbor je na vama, koji god nastavak odaberete, sigurno nećete pogriješiti.

Otkako je Insomniac digao ruke od Spyra i krenuo u nove projekte, serijal je nastavio karijeru na raznim platformama s različitim razinama uspjeha. Možda sam bio preoštar kada sam upotrijebio riječ „kanibalizacija“, ali doista mi to tako izgleda. Milijunski vapaji igrača diljem svijeta da se serijal vrati u ruke Insomniaca sigurno nešto znače. Tu i tamo se dogodio vrlo solidan nastavak, kao što je Spyro: A Hero’s Tail, ali s tim nastavkom se uglavnom igralo na sigurno (pa ako vam treba Spyro fix, a da nije sa PS1 platforme, poslužite se).

Sada je Spyro dio Skylandersa, serijala videoigara namijenjenog najmlađoj publici gdje se Skylanders figurice skeniraju s podacima u igru. Iako je teško povjerovati, igra Skylanders: Spyro’s Adventure ima vrlo dobre ocjene, a Skylanders franšiza bolesno dobre prodajne rezultate što me navodi na zaključak da Spyro u stilu prva 3 nastavka komotno mogu zaboraviti i ja i svi ostali koji nostalgično plaču za tim vremenima. Jedino što preostaje je s vremena na vrijeme izvući prva 3 nastavka iz prašine, ubaciti ih u Plejku i prisjetiti se kako je to nekad bilo.

{gallery}Spyro Trilogy – Gallery{/gallery}

<< SPYRO: YEAR OF THE DRAGON

Prethodna stranica 1 2 3 4 5

Povezano