Igraj s nama novu sezonu HNL Lige by Ofenziva i FFA te osvoji vrijedne nagrade

Nakon uzbudljive završnice FFA EURO 2024 Lige, gdje je tijesnu pobjedu na samom kraju odnio @Starfox_N, za novu sezonu Supersport HNL-a smo u suradnji s Ofenzivom podigli sve na višu razinu s vlastitom web aplikacijom te novim nagradama.

Od ovog petka, kada novu sezonu SHNL-a u 21 sat otvaraju Dinamo i Istra, pa sve do svibnja iduće godine, iz kola u kolo s nama predviđajte rezultate utakmica, pažljivo planirajte korištenje jokera, dobro se zabavite i pokušajte osvojiti neku od nagrada koje smo pripremili.

Najboljima u polusezoni, u drugoj polusezoni, te ukupnom pobjedniku dijelit ćemo nagrade u obliku bonova za PSN i Steam, kao i virtualne nagrade poput forumskih bedževa, trofeja te nekoliko iznenađenja koja će uslijediti na potpuno novom i modernijem webu koji planiramo lansirati do kraja ljeta.

I dok ćemo ostati tajanstveni po pitanju novog weba, s prognozama rezultata možete krenuti već sada. Uz jokere i različito bodovanje za pogođene ishode i rezultate, HNL Liga by Ofenziva i FFA bit će uzbudljiva kao nikada dosad.

Nakon svakog kola aplikacija će izračunati bodovno stanje za svakog natjecatelja te pokrenuti novo kolo. Čak i ako ste zakasnili s prognozom za neku utakmicu, možete igrati na preostale sve do prvog sudčevog zvižduka. Prognoze možete i uređivati do prvog sudčevog zvižduka, kada se one zaključavaju, a pravila bodovanja pronađite ispod forme.

Prvo kolo

Pogađaj rezultate 1. kola HNL Lige

Morate biti prijavljeni da biste glasali.

2. 8. 21:00
Dinamo
Istra
3. 8. 21:00
Gorica
Varaždin
4. 8. 18:50
Rijeka
Lokomotiva
4. 8. 21:00
Hajduk
Slaven
4. 8. 21:00
Osijek
Šibenik

Točan rezultat donosi 3 boda

Ako nije pogođen rezultat, točan ishod (pobjeda, remi ili poraz) donosi 1 bod

Korištenjem jokera broj osvojenih bodova se množi s 5, dok se kod promašaja (pogrešan rezultat ili ishod) oduzima 5 bodova

Možete koristiti maksimalno 2 jokera po kolu