Recenzije

Recenzija | PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Ako ste roditelj ili imate mlađeg brata ili sestru, velike su šanse da ste imali prilike susresti se s Paw Patrol crtićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je maksimalno pojednostavljena najmlađoj publici te bi je igrači stariji od 10 godina mogli doživjeti kao prejednostavnu. Jednostavno ne znači nužno loše, no krenimo redom.

Ipak treba misliti na zimsku sezonu, ne…

Usred Adventure Baya, gradića poznatog iz crtića, pada misteriozni meteor koji napravi pravi mali dar-mar. Naši krzneni junaci hrabro krenu ususret nedaćama kroz simpaičnih 7 nivoa koji prate format epizode crtića s TV-a. Za roditelje je dobra vijest što, osim na samom kraju, u igri nema apsolutno nikakvih borbi niti nasilja. Isključivo pozitivne vibracija, šarenilo i preslatki psići.

Misteriozni meteor je psićima podario mega moći te Paw Patrol podsjeća na klon Avengersa, za one najmlađe naravno. Kroz 7 kratkih nivoa, klinci će uglavnom skupljati pseće poslastice u obliku keksića, tražiti skrivene medalje te spašavati stanovnike Adventure Baya koji zapadnu u nevolje. To uključuje i kokoš koja se našla na vrhu lampe usred glavnog gradskog trga. Ah, te današnje kokoške…

Zagonetka prava dječja glavolomka.

U nekim nivoima ima dosta bespotrebnih repetivnih radnji, no teško da će klincima to smetati. Naprotiv, njima će vrlo vjerojatno biti ekstra zabavno i cool.

Igra funkcionira i kao couch coop, stoga se možete istovremeno „riješiti“ oba mališana za tih dragocjenih sat dva mira i tišine u kući. Iako coop nisam isprobao, načelno se uopće ne razlikuje od igranja solo s obzirom da nema ničega što zahtjeva timski trud.

Kampanja traje otprilike dva sata, dok će mališanima trebati puno duže s obzirom da će se oni zabavljati kroz nivoe bez da marširaju pravocrtno do kraja. Osim kampanje, tu su i zabavne mini-igre, a neke su igrive i u coopu. Tu su ritmičke igre, preskakanje konopa, skupljanje voća i povrća za gozbu, preskakanje zapreka… za najmlađe dovoljno za sate i sate zabave.

Preskakanje zapreka, najzabavnija mini-igra.

Odraslima ću možda smetati iritantna „herojska“ glazba kao i narator s najiritantnijim dječjim glasom koji izgovara svaki odabir unutar glavnog menija. Klincima će to sve biti fora.

Paw Patrol je zabavna i šarena igra za one najmlađe te će njima donijeti sate i sate zabave uz omiljene im junake crtića. Odrasli igrači i sakupljači lakih platina neka igraju na svoju odgovornost.

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay recenzija

70

Za malu djecu, Paw Patrol će pružiti sate zabave uz omiljene im crtane junake. Za njihove roditelje, pokoji sat mira i tišine.

Kako ocjenjujemo?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano