Sponzorirani sadržaj

Još danas možete kupiti znatno jeftinije DualSense kontrolere i PS5 opremu u Sancta Domenici

Kako smo pisali u našem velikom Black Friday vodiču, Sancta Domenica nudi velike popuste na kontrolere i dodatnu opremu za PlayStation 5.

Sancta Domenica nudi odlične popuste na DualSense kontrolere i ostalu PlayStation opremu zaključno s danas. Uz korištenje Multiplus kartice, njihova cijena u različitim bojama iznosi samo 340 kuna. Na internetu su DualSense modeli u nekim bojama već rasprodani, dok u većini fizičkih trgovina, uvjerili smo se jutros na vlastite oči, još uvijek na raspolaganju širi asortiman.

Odličan je trenutak i za kupnju ostale PS5 opreme, a posebno to vrijedi za Pulse 3D headset koji s Multiplus popustom ima cijenu od samo 620 kuna, što je odlična cijena za tako dobre slušalice. A posebno ako preferirate online igranje.

Izdvojimo još i PS5 Media Remote daljinski upravljač za 177 kuna te PS5 HD kameru za 390 kuna te brojna fizička izdanja najpopularnijih igara poput Gran Turisma 7 i Horizon Forbidden Westa za 322kn, The Last of Us Part 1 remakea za 381kn, Ratcher & Clank: Rift Aparta za 254 kune…

Povezano