Na Godeal24 Summer Sale ugrabite doživotni Microsoft Office 2021 i Windows 11 Pro za samo 10 eura

U svijetu tehnologije koji se neprestano razvija, mudro je pratiti korak s najnovijim softverom. Bilo da ste profesionalac koji želi povećati produktivnost, student ili entuzijast koji želi isprobati nove alate, Microsoft Windows 11 Pro prepun je značajki osmišljenih za poboljšanje računalnog iskustva. Za ograničeno vrijeme, doživotna licenca je na popustu za manje od cijene jednog obroka u restoranu. Od danas, za ograničeno vrijeme, doživotna licenca za Windows 11 Professional prodaje se za samo 13,55€ (redovna cijena 199€) s kodom “GG50” na Godeal24 ljetnoj rasprodaji.

Ako ste strastveni igrač, Windows 11 Pro s DirectX 12 Ultimate nudi neusporedivo gaming iskustvo. Grafika konkurira stvarnosti, maksimalno iskorištavajući potencijal vašeg hardvera i omogućujući vam uživanje u najnovijim igrama u punom sjaju. Nadogradite na pametniji, sigurniji i tehnološki napredniji operativni sustav sada po odličnoj cijeni.

Veliki popust na Windows operativne sustave uz kupon kod: GG50

Također, na ovoj rasprodaji na Godeal24 za 28,75€ (redovna cijena 299€) možete dobiti doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021. Ova licenca uključuje Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access i besplatnu verziju Teamsa. Nakon kupnje, možete instalirati svaku aplikaciju na jedno računalo i radit će doživotno, bez ponavljajućih troškova ili skrivenih naknada.

Ako vam nisu potrebne sve dodatne funkcije, iskoristite ponudu za MS Office 2019 Professional, koja za samo 20€ i nudi sve iste aplikacije osim Teamsa. Za pouzdano Office rješenje po posebnom popustu, iskoristite ovu priliku.

62% popusta na Microsoft Office uz kupon kod: GG62

Get your cost-effective bundles with 62% OFF (coupon code “GG62”)

Up to 50% off on More Windows and Office! (coupon code “GG50”)

More PC tools at the Best Price!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com.