Vijesti

17-godišnji GTA 6 haker ranije je osuđen za provale u Uber, Microsoft, Nvidiu…

Sedamnaestogodišnjeg hakera iz Londona prošli četvrtak uhitila je policija pod sumnjom za upade na servere Rockstara (a posljedično i iznošenje povjerljivih prikaza GTA 6), međutim, kako je ovog vikenda potvrdila tamošnja policija, mladić mogao bi se pronaći u puno većim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se može zaključiti iz priopćenja londonske policije, maloljetnik je prekršio uvjete jamčevine iz još dva ranije počinjena ilegalna čina. Dakle, dok je odgovarao za dva ranija kaznena djela, ovaj tinejdžer nije smio uopće koristiti internet.

A ne samo da ga je koristio, već je počinio nova kaznena djela, a osim Rockstara na teret mu se stavljaju upadi u Uber, Microsoft, Nvidiu… Čekaju ga poduže zatvorske i novčane kazne, ili dobro plaćeno mjesto na nekoj IT security radnoj poziciji.

Podsjećamo, 17-godišnji haker kriv je za curenje preko 80 videa iz razvojne faze GTA 6. Vidjeli smo prve lokacije iz Vice Cityja, nove gameplay mehanike, novo ponašanje policije, saznali smo kako se zovu i izgledaju novi protagonisti…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano