Vijesti

9 godina nakon izlaska, Rockstar se najednom odlučio zahvaliti developerima GTA 5

U zahvali developerima nema ništa neobično, osobito kada se radi o najvećem produktu zabavne industrije svih vremena što GTA 5 jest, međutim, tajming je atipičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvale grandioznog tipa obično slijede nakon izlaska igre, nekog od reizdanja (kojih GTA 5 ne nedostaje) ili uoči nekog jubileja, međutim, barem koliko mi znamo, ništa takvog nije najavljeno. Devet godina nakon izlaska GTA 5, Rockstar je odlučio javno zahvaliti svima koji su u nekom trenutku sudjelovali u razvoju igre.

Sporan je trenutak

Napravio je to posebnom stranicom na vlastitom webu, nabrajajući tisuće developera, animatora, pisaca, inženjera… Snažno je to odjeknulo internetom, jer neki smatraju kako se zapravo radi o početku rastanka s GTA 5 uoči tranzicije na GTA 6. Što nije da nema smisla.

Podsjetimo, Rockstar je početkom godine službeno potvrdio rad na GTA 6. Potom je uslijedio veliki intervju Jasona Schreiera s nekolicinom sadašnjih i bivših Rockstarovih zaposlenika. Oni su otkrili da se šestica vraća u Vice City, ima dva igriva glavna lika, a planovi za budućnost možda su veći i od same igre.

Sami developeri zavijeni plaštom anonimnosti kažu da je GTA 6 od izlaska udaljen otprilike dvije godine. Što znači kako se bliži vrijeme za prvi trailer…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano