Vijesti

Ako imate PS5, isprobajte besplatno Hell Let Loose – taktički 50 vs. 50 WWII FPS

Danas se nastavlja “ratni dan” vijesti na našem FFA portalu. Imali smo vijesti za Call of Duty, Brothers in Arms, a sad je na red došla još jedna WWII multiplayer pucačina za koju ste već možda čuli ili je igrali na PC-ju. Hell Let Loose je prilično realistična 50 vs. 50 multiplayer pucačina koja krajem mjeseca dolazi na PS5. Za razliku od CoD-a, Hell Let Loose zahtijeva puno više dogovaranja i taktiziranja, a sam tempo igre je podosta sporiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mapama postoji čak 99 kontrolnih točaka koje su bitne za obje ekipe, a igrači mogu odabrati 14 različitih (nazvat ćemo ih tako da ne kompliciramo) klasa. Igra podržava PS5 only feature kao što su 3D audio i DualSense podrška.

Otvorenoj beti mogu pristupiti svi PS5 igrači bez obzira na PS+ pretplatu jer ista nije potrebna. Otvorena beta počinje 16. 9. od 12 sati i trajat će sve do 20. 9. Zasada nema informacija o mogućem pre-loadu bete, no svakako pratite PS Store ovih dana.

Ako vas zanima kako izgleda konkretan PS5 gameplay, onda pogledajte ovaj video.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano