Vijesti

Hell Let Loose mogao bi biti PS+ naslov za listopad

“Battlefield kakav bi trebao biti”, mnogi PC igrači tako nazivaju Hell Let Loose koji je unaprijedio formulu Battlefielda na jednu veću razinu na kojoj do izražaja stižu komunikacija i taktički pristup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell Let Loose već ima brojnu i vjernu publiku na PC-ju, a od danas će to ostvarivati i na konzolama. Baš danas kreće otvorena beta za PS5 koju možete igrati i bez PS+ te iz prve ruke isprobati kako bojište zamišlja ekipa iz Black Matter studija.

Ali vratimo se na naslov. Zašto igrači smatraju da bi baš Hell Let Loose mogao biti PlayStation Plus naslov za listopad. Poklapaju se dvije okolnosti. Izlazi u punoj izvedbi baš na dan kada bi trebale doći PS+ igre za listopad (u utorak 5. 10.), te za razliku od Xboxa, prednarudžbe još uvijek nisu krenule.

Po već uhodanom pravilu

Uostalom, od ulaska u PS5 generaciju Sony ima naviku poklanjati nove PS5 igre ili next-gen reizdanja. Poput Hunter’s Arena: Legends, A Plague Tale: Innocence, Wreckfesta, Oddworld: Soulstorm, Maquette, Maneater… Sve nabrojane izlazile su na dan osvježavanja PS+ ponude.

Sonyju nebi bio prvi prvi put ni da poklanja multiplayer naslove. Fall Guys i Rocket League je također poklanjao po izlasku, a obje igre obilježile su generaciju. To nažalost nije napravio Destruction AllStars jer ne postoji formula za globalnu popularnost, ali uzorak je jasan.

Dakle, Hell Let Loose već od danas možete igrati besplatno u otvorenoj beti, a hoće li postati djelom naredne ponude PlayStation Plus igara saznat ćemo u naredna dva tjedna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano