Vijesti

Ako Maja Šuput može dobiti PS5, zašto ne bi mogao i Slim Shady?

Što želite kao dar za pod bor za Božić? PS5? Probajte poslati pismo Djedu Božićnjaku kao što je to učinio Pete Davidson u novom SNL videu utjelovivši zblajhanog lika pod nazivom Stu. Ako ne živite pod kamenom, skužit ćete da je video totalna parodija Eminemovog hita Stan koja, moram priznat, jako dobro funkcionira u ovom Božićnom kontekstu. Čak je i segment koji je pjevao Elton John sa Eminemom na Grammyju 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda na samom kraju nastupa i sam Eminem, odnosno Slim Shady koji za razliku od našeg nesretnog protagonista videa na dar pod bor dobiva PS5. Ovaj video i situacija kao da je zapravo parodija ne tako davne situacije u Hrvatskoj kada je dio gamera bio bijesan činjenicom kako nisu mogli kupiti ili imati PS5 isporučen na vrijeme da bi poznata pjevačica i influencerica Maja Šuput dobila na dar PS5 prije datuma izlaska. Pa ako može ona, zašto ne bi mogao ni Slim Shady? Izgleda da je on bio dobar dečko ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano