Vijesti

Ako ste ljubitelji Assassin’s Creeda, 10. 6. ne smijete propustiti

Rekao sam da neću odigrati Odyssey jer je isto kao Origins. Završio sam ga. Pa sam rekao da nema šanse da odigram Valhallu jer je ista kao Origins i Odyssey. Ne samo da sam završio igru, nego sam je jedno 80% očistio. I nije mi dosadila. Nemam pojma kako ni zašto, ali evo sad uživam i u Mirageu. Odgovara mi manji Assassin’s Creed i kompetan setting igre, tako da si neću lagati ovaj put da idući AC neću igrati kad hoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A o idućem Assassin’s Creedu smo već podosta pisali. Assassin’s Creed Red odvest će nas u feudalni Japan. Igra će nam ponuditi dva igriva lika – Samuraja Yasukea i ženskog assassina Naoe. Ono što nas najviše zanima je kad ćemo vidjeti gameplay? Ekipa iz Insider Gaminga potvrdila je pozivajući se na svoje pouzdane izvore, da ćemo prvi prikaz dobiti 10. lipnja na Ubisoftovoj konferenciji, a dva dana kasnije podiže se embargo gdje ćemo saznati nove detalje od medija i influencera koji će imati priliku zaigrati igru ranije.

Ovo inače nije jedini AC na kojem Ubisoft radi. Zapravo nikad više nećemo dobiti AC igara, pa evo samo kratak presjek:

  • Assassin’s Creed Infinity – central hub za sve buduće AC igre. Bit će više fokusiran na modernu priču, a zanimljivo je kako će AC serijal počevši od AC: Infinityja prebaciti se na novi, napredniji i unificiraniji engine kodnog imena “Anvil Pipeline” koji će koristiti sve buduće igre. Anvil Pipeline donosi napredni ray-tracing, geometriju, ali možda još važnije – potpuno nove animacije, parkour sistem kao i dinamično vrijeme te mnoge druge promjene.
  • Assassin’s Creed Hexe – predviđen izlazak nekad u 2026. godini. Ne zna se puno osim da će glavni lik biti ženska protagonistica Elsa. Ne, ne ta Elsa. Nema veze sa Frozenom.
  • Assassin’s Creed: Obsidian – kodni naziv za Black Flag Remake (moguće da ćemo i njega vidjeti 10. lipnja)
  • Assassin’s Creed: Nebula – Azteci, Inida i Mediteran.
  • AC: Raid – F2P AC za četiri igrača – PvE-co-op
  • AC: Echoes – još jedan MP naslov
  • I još jedan AC remake o kojem ništa ne znamo

Što reći nego da ako ste ljubitelj serijala, ne smijete propustiti Ubisoft Forward koji će se održati kako smo već rekli – 10. lipnja.

Igra

Povezano