Vijesti

Otkriveni su logo i ženska protagonistica iz Assassin’s Creed Red

Assassin’s Creed Red idući je veliki Assassin’s Creed naslov Ubisoftvog studija u Quebecu. Lokacija je već poznata, feudalni Japan fanovi su zazivali već godinama i po svojoj prilici na istoku Azije igrat ćemo ćemo negdje u jesen iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Ubisoft dosad nije otkrio ništa osim lokacije, pisac Pierre Boudreau iz Ubisoft Quebeca na svom Linkedin profilu otkrio je prvi art iz igre. Iz jednog od ranijih leakova znamo kako je muški protagonist afrički izbjeglica baziran po slavnom Yasukeu, pravom crnom samurajiu iz 16. stoljeća, a druga je ženski samuraji podrijetlom iz tog podneblja.

Boudreau je u banneru Linkedin profila otkrio upravo izgled ženske shinobi uz djelić službenog logotipa igre. Sliku pogledajte ovdje.

Stealth će igrati bitnu ulogu

Službeno o AC Redu ne znamo previše, ali jedan od ranijih izvještaja Toma Hendersona otkriva stealth mehanike poput onih iz Splinter Cella, gdje će osvjetljenje imati veliku ulogu u šuljanju. Igrali s muškim ili ženskim samurajem, sjene su njihov prijatelj. Spominju se gameplay mehanike poput gašenja baklji i destrukcije manjeg obima, poput razbijanja bambus pregrada i sličnog.

Više o Assassin’s Creed Redu saznat ćemo negdje početkom iduće godine, a izlazak očekujemo u jesen 2024. Nakon dvije godine pauze, Mirage je pokazao koliko su igrači željni Assassin’s Creeda, a Red će biti prvi AC naslov najvećeg reda još od Valhalle.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano