Vijesti

Ako ste voljeli Spider-Man: Into the Spider-Verse film, onda morate ovo vidjeti

Ako niste pogledali Spider-Man: Into the Spider-Verse film zaista je vrijeme da to učinite. Posebno ako volite Spider-Man univerzum i planirate igrati Spider-Man: Miles Morales igru koja dolazi na PlayStation 5 i PlayStation 4. Riječ je zaista o fantastičnom animiranom filmu koji jednostavno morate pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram priznati da baš nakon dugo vremena mi se dogodilo da jedan isječak iz videoigre pogledam više od 10 puta jer toliko dobro izgleda. Usudio bih se reći da Spider-Man: Miles Morales na PS5 izgleda bolje nego spomenuti animirani crtić. Velika vijest koju smo saznali jučer je ta da nam u igru stiže identično Spider-Man odijelo koje smo vidjeli u filmu.

Ne samo da je Milesovo odijelo identičnome onome iz filma, fascinantniji je podatak da su svi pokreti iz igre identični onima iz filma. Fizika Miles Moralesa je nevjerojatna. Uostalom, pogledajte sami.

Insomniac je otkrio da ćete ovo odijelo moći otključati igranjem same igre ili ako prednaručite igru. Nije bitno napravite li prednarudžbu za PS5 ili PS4. Ja osobno već vidim u čemu ću igrati.

Spider-Man: Miles Morales izlazi 12.11. za PS4 i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano