Vijesti

Alan Wake 2 je s novom protagonisticom potvrđen za listopad ove godine

Zaželjeli smo se milozvučnog glasa Matthewa Porretea koji prati prvu polovicu prvog prikaza Alana Wakea 2, međutim, pažnju nam je preotela FBI agentica Saga Anderson kao novi igrivi lik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alan Wake 2 će, otkrivaju developeri iz Remedyja, ispričati priču iz dvije perspektive. Nakon uvodnog dijela igre, igrač može odabrati hoće li nastaviti cipelama Alana i ili Anderson. Tokom igranja njihovi putevi će se ispreplitati, ali u osnovi imaju dva različita pravca, zbog kojih ćete ovu igru željeti odigrati dvaput.

Anderson i njezin partner istražuju misteriozna ubojstva u Bright Fallsu iz prvog dijela te nailaze na stranice priče koje je napisao sam Alan Wake. I dok će pristup Anderson biti nešto više akcijski orijentiran, Alan je i dalje zarobljen u noćnoj mori u kojoj je završio i prvi dio, a kroz koju će, pisanjem, usmjeravati narativ igre.

Datum izlaska Alana Wakea 2 potvrđen je za PC, PS5 i XSX/S 17. 10. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano