FFA Focus

Noćašnja PlayStation Showcase prezentacija nije prošla bez iznenađenja. Ovdje pronađite sve najbitnije najave i prikaze

Iza nas je PlayStation Showcase, prvi nakon gotovo dvije godine izbivanja. Premda smo se nadali više prezentacija najvećih Sonyjevih first-party studija, tokom više od 60 minuta dobili smo nekoliko bitnih prikaza i velikih najava, dovoljno za prolaznu ocjenu. U nastavku pronađite sve bitno što ste propustili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12 minuta Marvel’s Spider-Mana

Miles Morales i u crnom odijelu agresivni Peter Parker izmjenjuju se u glavnim ulogama. 12 minuta gameplay prikaza napucano je akcijom. Novi Spider-Man bit će mračniji i nasilniji od prethodnika

Metal Gear Solid 3 remake i remasteri

Konami je konačno otkrio remake Metal Gear Solida 3, koji osim na PS5 dolazi i na PC te XSX/S. Prije njega će u jesen ove godine uslijediti remasterirana kolekcija prva tri Metal Gear Solida.

Gameplay trailer za Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage dobio je prvi gameplay prikaz kojeg će obožavati oni koji se sa sjetom prisjećaju serijala prije nego li je otišao u RPG vode.

The Talos Principle 2

Ne samo zato što je naš, nego zato što je prvi The Talos Principle bio sjajna igra s brojnim nagradama, Croteamova najava dvojke jedna je od vrhunaca prethodne večeri.

Prvi prikaz Dragon’s Dogme 2

Jedan od najpodcjenjenijih akcijskih RPG-eva prošlih generacija izgleda sjajno u nastavku kojeg smo dugo očekivali.

Alan Wake 2 s novim glavnim likom

Ne, Alan ne ide nigdje. Ali nastavak će ispričati priču iz dvije perspektive. Njegove i nove protagonistice, FBI agentice Anderson.

Fairgame$ je pljačkaška igra kreatorice Assassin’s Creeda

Haven studio Jade Raymond predstavio je kompetitivnu online pljačkašku igru Fairgame$ za PS5 i PC.

Povratak Bungievog Marathona

Klasik iz 90-ih postaje extraction shooter. Bungiejev novooformljeni drugi tim nada se uvesti inovacije u popularni žanr, a rezultat nećemo vidjeti prije iduće godine.

Helldivers 2 je jednako lud, ali iz nove perspektive

Umjesto iz top-down perspektive, Helldivers postaje TPS. Kooperativno do 4 igrača prenosit ćete pravicu, slobodu i demokraciju diljem galaksije.

PlayStation Project Q

PlayStation Project Q bit će uređaj s ekranom dijagonale 8″ i rezolucije od 1080p za streamanje PlayStation 5 igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano