Vijesti

Alan Wake 2 postavit će temelje priče za Control 2

Alan Wake 2 će u listopadu imati jedno od najzapaženijih lansiranja ove godine. Na nastavak priče najpopularnijeg pisca u igrama čekali smo 13 godina. Ali ne doslovno, budući da dijeli univerzum s igrom Control iz 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kako se Alan Wake na jedan način nastavio u Controlu, a osobito u DLC-u, tako će i Alan Wake 2 pripremiti teren za Control 2. Pisac i kreativni direktor igre Sam Lake potvrdio je to za Wccftech.

“Kako ste vidjeli u trailerima, FBC (Federal Bureau of Control) igra ključnu ulogu u Alanu Wakeu 2. U ovom trenutku ne kažem ništa određeno, ali postavljamo stvari koje će igrati ulogu u budućnosti Remedyjevog povezanog univerzuma”, odgovorio je, pa dodao: “A vidjeli ste da smo službeno potvrdili rad na Controlu 2.”

Remedy je potvrdio rad na Controlu 2 u studenom prošle godine, međutim, igra je još daleko od izlaska. Prije novog Controla uslijedit će dva velika plaćena proširenja za Alan Wake 2, a u razvoju su i remakeovi prva dva Max Paynea. Potom je tu još jedan veliki projekt kodnog imena Condor, multiplayer spin-off Controla za do četiri igrača u PvE stilu.

Izlazak Alana Wake 2 zakazan je za 27. 10. za PC, PS5 I XSX/S. “Igra je od početka dizajnirana kao iskustvo igranja u 30 FPS-a s naglaskom na vizuale i ambijent”, kaže Thomas Puha iz Remedyja, ali imat će i tzv. performance mod koji će ciljati 60 FPS-a na konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano