Vijesti

Remedy je potvrdio razvoj Controla 2 za PS5, XSX/S i PC

Ponovno u suradnji s 505 Gamesom, Remedy razvojni studio potvrdio je razvoj nastavka jedne od najboljih igara 2019. te po mnogima jednog od najupečatljivijih naslova prošle generacije konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, ne znamo kada će stići odraditi Control 2, budući da finski studio ovih dana ima pune ruke posla. Već su u razvoju Alan Wake 2, remakeovi Max Paynea, kooperativni multiplayer projekt, a sada i Control 2.

Remedy i 505 Games kažu da će novi Control biti veća igra s većim budžetom i punokrvni nastavak. “Želimo napraviti još jedan skok u nepoznato”, poručio je game director Mikael Kasurinen. “Bit će to neočekivano putovanje, potrajat će, ali blago rečeno, ovo je najuzbudljiviji projekt na kojem sam ikad radio”, uzbuđeno će Kasurinen.

Control se dosad prodao u preko 3 milijuna primjeraka, što je nesumnjivo zadovoljilo i izdavača i developera, a zasad nemamo okviran datum za izlazak dvojke.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra