Vijesti

Aliens: Fireteam dobio je 25 minuta gameplaya: Zabavno i mesnato, ali…

Jako puno obećao je Cold Iron Studios kao rookie u gaming industriji s novom velikom Alien igrom i konačno je stigla prilika da se iskažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novinarem iz IGN-a napunili su fireteam, a zatim zaigrali jednu od ranijih misija u igri. I dok napucavanje izgleda zabavno i mesnato, a koordinacija igrača kao zanimljiv koncept koji radi, nekako smo dojma da nedostaje ona Alien atmosfera iz filmova i Isolationa.

Pružit ćemo šansu nekom novom prikazu s nekog težeg levela, ali Aliens: Fireteam nam zasad izgleda kao dosta dobar zombi shooter, ali od Alien igre očekujemo više drame, napetost, zahtjevniji gameplay i možda čvršće karaktere. Nešto što je sasvim moguće da ćemo dobiti u nekoj od kasnijih misija, stoga Fireteam nikako ne treba otpisati.

Kako se vama čini? Aliens: Fireteam je kooperativna survival pucačina, a trebali bismo ga igrati na ljeto na svim popularnim platformama.

Za kraj jedna zanimljivost. Aliens: Fireteam je s dva developera za IGN igrao Ryan McCaffrey, isti onaj recenzent koji je valjda jedini na svijetu dao negativnu ocjenu za Alien: Isolation. Fanovi, a ni mi mu to ne možemo oprostiti ni nakon 6 godina, a Isolation danas već ima kultni status.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano