Vijesti

Amazon je opet najavio The Lord of the Rings MMO, rade ga tvorci New Worlda

Još 2018. Amazon je u suradnji s Tencentom najavio The Lord of the Rings MMO, sve se potom srušilo prije 2 godine, međutim, danas je najavljen novi veliki LotR MMO projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada u suradnji s Embracer grupom, izdvačem pod čijim okriljem se danas nalaze Crystal Dynamics, Eidos i Gearbox, najavio je novi The Lord of the Rings MMO čiji razvoj će predvoditi Amazonov studio u Orange Countyju, isti onaj koji je razvio MMO New World.

“Dugo smo težili tome da donesemo novi, svježi pogled na The Lord of the Rings iz igraće perspektive, počašćeni smo što nam je Middle-earth Enterprises povjerio ovaj ikonski svijet”, poručio je potpredsjednik Amazon Gamesa Christoph Hartmann.

Developeri iz Orange Countyja kažu kako su puno naučili od New Worlda, ali njihov The Lord of the Rings MMO neće biti tek kopija u drugom ruhu. Ali, ono što će LotR MMO preuzeti iz New Worlda su masivne online bitke, svojstvene Tolkienovim djelima, a čiju tehnologiju namjeravaju unaprijediti u narednim godinama.

Developeri poručuju kako su istinski fanovi univerzuma te im je želja da to igrači prepoznaju u svakom koraku igranja. S tim na umu, bitno je napomenuti kako je razvoj ovog MMO-a tek u začetku i vjerojatno nas čeka barem nekoliko godina do njegovog izlaska za PC i konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano