Vijesti

Amazon otkazao Lord of The Rings igru koja je trebala biti “najbolja LOTR igra u povijesti”

One Tencent
To Rule
Them All

Amazon je uspio otkazati više igara nego što je najavio. Znamo da nema smisla, ali je tako. Dobro, možda malo pretjerujemo, ali istina i nije daleko. Amazon je pompozno najavljivao svoj ulazak u gaming vode. Obećavali su brda, brda i još malo brda, a zasad smo dobili samo udubine. Bez doline jer trenutno je Amazonova gaming divizija jedna velika – rupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja igra koju je Amazon otkazao je Lord of The Rings. Trebao je to biti jako ambiciozni MMO o kojem se trubilo da je riječ o “velikom AAA projektu” koji će biti najbolja LOTR igra u povijesti. Igra je najavljena još 2018. godine.

No, treba biti pošten pa reći da za otkazivanje igre nije isključivi krivac Amazon. Vjerujemo da dio krivice snosi i kineski Tencent. Možda i najveći dio? Naime, Tencent je u 12. mjesecu 2020. godine kupio Leyou studio koji uz LOTR posjeduje igre kao što su Warframe i Gears Tactics.

Pukla je ljubav između Amazona i Tencenta, a žrtva je na kraju balade LOTR igra. I svi oni koji su jedva čekali igru, a među njima smo i mi. Od sukoba titana (Amazona i Tencenta) na kraju su najviše izgubili – igrači. Amazon se okrenuo izradi novih igara, a nitko ne zna što će biti s gotovo tri godine razvoja LOTR igre. Vjerojatno ništa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano