Vijesti

Among Us konačno stiže na PS4 i PS5, uz crossplay igranje i ekskluzivne skinove

Noćašnji State of Play bio je mršav sadržajem, ali i kao takav uspio je prikazati tehnički možda najimpresivniju igru u povijesti – Ratcheta koji stiže na PS5 u lipnju te dovesti na PlayStation jednu od najpopularnijih igara današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da. Among Us konačno stiže i na PlayStation konzole. Više od 3 godine nakon izlaska. Among Us je prošle godine na PC-ju i mobitelima bio igra koju smo najviše preuzimali, u pandemiji je porušio sve rekorde, a negdje ove godine igrat ćemo ga i na PS-u.

Ove godine igrat ćemo ga i na Xbox konzolama, a od konca prošle godine već je dostupan na najpopularnijoj gaming konzoli današnjice – Nintendo Switchu.

Uz crossplay igranje s igračima na ostalim platformama, Among Us će na PS konzole donijeti ekskluzivne Ratchet & Clank skinove. Ratchetova oblekica i Clank kao pet. Sve to negdje ove godine. Pretpostavljamo na ljeto, ali datum izlaska još uvijek nije preciziran.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano