Vijesti

Perica K. (35): “Igre izgledaju isto već 20 godina, što će mi PS5?”

A onda smo sinoć opet vidjeli gameplay novog Ratchet & Clanka i zapitali se “pa je li ovo moguće, da smo stvarno doživjeli Pixar kvalitetu grafike”? Izgleda da je itekako moguće jer Ratchet & Clank: Rift Apart izgleda apsolutno predivno. Dovoljno je samo vidjeti koliko igra detalja ima u Noćnom Gradu (pun intended) da bi bilo jasno kako nas čeka možda do sada najbolja igra u smislu vizuala na konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je ikako moguće, ovaj gameplay pogledajte na nekom velikom ekranu ili AMOLED mobitelu jer boje su čista umjetnost. Sve ovo što gledamo je bez HDR-a.

Često nismo niti svjesni koliko je tehnologija napredovala u posljednjih nekoliko godina ili desetljeća. Gotovo svi u glavama imamo kako su sjajno izgledale PS2 igre i da nema baš velikog odmaka u današnjim igrama. A onda vidite ove slike…!

KLIKNITE ZA VEĆE SLIKE

Ne možemo dočekati 11.6. kad ćemo zaigrati Ratcheta na PS5 konzoli. Nadamo se da će vas što više uspjeti do tada nabaviti PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano