Vijesti

Anthem je službeno mrtav – EA je otkazao rad na igri

Tuga, šok i nevjerica pogodila je autora ove vijesti. Bez sarkazma. Anthem je igra koja ima milijun mana, ali i dalje je bila puna potencijala. Igra za koju sam napisao nekako najtežu recenziju jer opet ću ponoviti – Anthem je imao ono nešto što vuče na još i još. Nažalost, Anthem je ispao žrtva i neželjeno dijete kaosa koji je obilježio BioWare posljednjih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste znali o čemu pričam, odvojite si par minuta vremena i pročitajte ove članke. O Anthemu smo zaista pisali puno.

RIP Anthem Next

Anthem Next ili Anthem 2.0 trebao je biti početak nove ere za Anthem. EA i BioWare najavili su još 2019. godine kako je dio studija krenuo raditi na korjenitim promjenama koje su trebale oživjeti Anthem. 2020. godinu obilježila je pandemija korona virusa. Rad na revitalizaciji Anthema je usporen, a EA je danas i službeno odlučio odustati od projekta.

Ekipa koja je radila na rebootu Anthema, prebacit će se na novi Dragon Age 4 i Mass Effect. EA i BioWare obećali su ostaviti Anthem servere na životu, no nismo sigurni koliko dugo će držati igru na aparatima. Anthem je tako postao priča o nedosanjanom snu i neispunjenom potencijalu. A mogla je to biti tako odlična igra da nije “rođena” u krivo vrijeme. Možda i od krivog studija. Šteta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano