Vijesti

Apex Legends će se u budućnosti proširiti izvan battle royale okvira

Za nekoliko dana stiže nam nova sezona Apex Legendsa, a tim je povodom direktor igre Chad Grenier obavio zanimljiv intervju s Eurogamerom. Ono što nam je zapelo za oko je informacija kako se planira širenje svijeta Apexa izvan njegove zone komfora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najpoznatijih multiplayer igara na svijetu bilježi veliki broj novih igrača zbog nedavne odluke o implementiranju cross-play opcije. Danas ste u mogućnosti žaliti se na Mozambique i P2020 skupa sa svojim prijateljima s drugih platformi. Vjerujemo kako će nova sezona, koja nam donosi novu mapu te po prvi puta vozila u igri, pomoći još većem porastu popularnosti Apex Legendsa.

Respawn će pokušati iskoristiti ogromnu popularnost svoje velike igre i prošiti njen svijet izvan okvira battle royala. „Imamo veliki broj Legendi koje ljudi vole i razmišljamo na koji ih način još možemo iskoristiti. Zavirite li u budućnost mogli biste vidjeti da Apex Legends postaje više od battle royale igre. Već sada imamo razne LTM-ove i različite načine igranja. Mislim kako je to dobar početak.“, izjavio je Chad Grenier.

Nova mapa Olympus, koja će biti predstavljena u novoj sezoni, napravljena je prema konceptu mape koja se trebala pojaviti u otkazanom Titanfallu 3. Grenier je objasnio kako je treći nastavak Titanfalla bio u razvoju, ali su odlučili sve svoje ideje prenijeti na Apex Legends.

Sedma sezona popularne battle royale igre stiže 4. studenog, a u isto vrijeme možemo očekivati Apex i na Steamu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano