Vijesti

Apex Legends će u novoj sezoni dobiti 3v3 Arena mode i spaja se s Titanfallom

Ako ste se dosad dvoumili je li Apex Legends smješten u Titanfallov univerzum (ili obrnuto), sada više nema dileme. U novoj sezoni podimena Legacy stiže novi heroj. Valkyrie je kćer Vipera, pilota titana iz Titanfalla 2, onog iz boss borbe na kruzeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valkyrie će imati jetpack i novo oružje Bocek Bow koje će raditi masivnu štetu na bliskoj do srednjoj udaljenosti. Povodom nove sezone veliku promjenu doživjet će Olympus mapa i grad inficiran parazitskim raslinjem. Njegovi korijeni i izdaci stvorit će nove lokacije za igranje.

I sada stižemo do nama najuzbudljivije novosti. Arena mode postat će stalni način igranja na manjim mapama s 3v3 borbama. Gameplay je sličan kao u battle royaleu uz izuzetak nekog trećeg ili šesnaestog protivničkog tima koji se može stvoriti od niokud. Dakle, vaš i protivnički tim, 3 na 3 borite se za pobjedu na 3 dobivene runde s najmanje dva razlike. Dakle, rezultat od 3-2 vodi u iduću rundu sve dok netko ne stekne prednost veću od jednog boda.

Na raspolaganju će biti 5 mapa od kojih su 2 jedinstvene, a 3 su lokacije iz već postojećih BR mapa. Prve dvije bit će djelom stalne postave mapa, a lokacije s BR mapa izmjenjivat će se na tjednoj bazi.

Apex Legends: Legacy na sve platforme stiže 4. 5., a više detalja o ostalim novostima dobit ćemokroz ovaj tjedan. Ispod pogledajte kako se igra u arenama Apexa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano