Vijesti

Apex Legends uskoro dolazi na Steam, Switch verzija odgođena

Electronic Arts u lipnju je objavio kako će megapopularni battle royale, Apex Legends, tijekom jeseni doći na Steam i Nintendo Switch. Apex će se na Steamu pojaviti paralelno s dolaskom sedme sezone, 4. studenog, dok je Switch verzija odgođena za 2021. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Respawn je u petak rekao: “Za one koji igraju na Nintendo Switchu naglašavamo da još uvijek vrijedno radimo na portu, ali kako bismo bili pravedni prema igri i napravili veliko iskustvo koje igrači Switcha zaslužuju, našem je timu potrebno više vremena. Ova godina donijela je, blago rečeno, neočekivane nove izazove i ne želimo ništa požuriti.”

“Vlasnici Switcha mogu očekivati ​​da će se Apex Legendsa dočepati sljedeće godine. I naravno, kada se Apex Legends pokrene na Switchu, doći će s podrškom za cross-play igranje s drugim platformama, najnovijim sezonskim sadržajem i svim značajkama”, navode iz Respawna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano