Vijesti

Arkane studio zna svoj posao – novi Redfall trailer izgleda fantastično

Nemojte mi zamjeriti, ali ja volim Arkane. Ljudi jednostavno znaju svoj posao što su dokazali s odličnim Dishonored serijalom i toliko podcjenjenim Prayom i Deathloopom. Redfall se čini kao još jedna fantastična igra koja bi mogla mnogima proći ispod radara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redfall je story driven open world FPS kojeg možete igrati sami ili u co-opu s drugim igračima. Originalna najava na Xbox prezentaciji pomalo je zbunila sve koji su pomislili da je Redfall multiplayer naslov. Nije. “Veliki fokus Redfalla je single player prema dobro poznatoj Arkane formuli. Iako je igra open world i možete je igrati s prijateljima, u potpunosti je na vama kako želite igrati igru” izjavio je kreativni direktor Arkane Austina, Harvey Smith.

Redfall dolazi početkom 2023. na Xbox Series X/S i PC. Ako ste voljeli Dishonored i Prey, sigurni smo da će vam se svidjeti i Redfall.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano