Vijesti

Arma Reforger iznenađujuće je izašao odmah po najavi na PC-ju i Xboxu

Kako smo i najavili, Bohemia Interactive noćas je najavila tzv. Arma Reforger, odnosno early access preteču Arme 4. Odmah po najavi postao je dostupan na Xboxu i PC-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reforger je planiran kao prijelazni proizvod do konačne Arme 4. Developeri u narednom razdoblju planiraju postaviti temelje za dalje, nastaviti prilagođavati novi Enfusion grafički pokretač te prilagoditi gameplay mehanike konzolama.

Developeri Reforger opisuju kao samostalan sandbox naslov za više igrača, a koji je tek uvod u stvari koje dolaze. Ali Reforger je prije svega platforma koja će “pružiti veću moć igračima u oblikovanju budućnosti serijala”.

Reforger se vraća u prošlost prije svih događaja iz prethodnika. Odvija se u doba Hladnog rata koncem osamdesetih na otoku Everon. Od samog početka dostupni su i modovi koje će moći preuzimati i igrači na Xboxu. Arma Reforger dostupan je na Steamu i Xboxu po cijeni od 30 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra