Vijesti

Armored Core 6 dobio je novi gameplay prikaz. Ovako izgledaju boss borbe

Pvodom Summer of Gaming događaja IGN-a u Japanu, From Software je izbacio novi gameplay prikaz za Armored Core 6: Fires of Rubicon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na developera, usporedbe sa souls igrama su neizbježne, pa tako borba djeluje brže, a osobito s aktivacijom potisnika. Armored Core ni ne želi biti novi Elden Ring ili Dark Souls, radi se o punokrvnom mech akcijskom naslovu i to se vidi u svakoj sekundi prikaza.

Možete vidjeti istraživanje otvorenih razina s fokusom na vertikalnost, ponešto customizacije, te borbu s regularnim neprijateljima i jednu frenetičnu boss borbu u kojoj do izražaja dolazi cjeloviti arsenal, od raketa i strojnice do sablje, a koja će mnogima prodati ovu igru. Istovremeno, brojni svjetski mediji dobili su priliku zaigrati igru i njihovi dojmovi većinom su pozitivni, o čemu više možete pronaći na FFA forumu.

Armored Core 6: Fires of Rubicon izlazi 25. 8. za PC, PS4/5 i XONE/S/X, nakon čega će se From Software u cijelosti posvetiti Shadow of the Erdtree ekspanziji za Elden Ring.

Igra

Povezano