Vijesti

FromSoftware trailerom je otkrio Armored Core 6: Fires of Rubicon

Poslije Elden Ringa, već neko vrijeme se šuška kako je idući na tapeti japanskog FromSoftwarea reboot Armored Corea. On je upravo prvim trailerom potvrđen na The Game Awardsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reboot mech serijala zove se Armored Core 6: Fires of the Rubicon te se planira za sve aktualne konzole i PC negdje u 2023. Prvi je to Armored Core od 2012., a mnogima će biti drago što na njemu radi Hidetaka Miyazaki osobno.

Osim trailera, studio ne otkriva ništa posebno, ali ranije ove godine kružio je opis koji spominje mape u velikom mjerilu, unikatan sci-fi svijet, dinamične borbe mechova, snažne neprijatelje, žestoke bitke na duge i kratke udaljenosti te priču s političkim spletkama i zavjerama svojstvenima serijalu.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra