Vijesti

Ashley u remakeu Resident Evila 4 je Instagram model Ella Freya

Jedan od najiritantnijih likova u serijalu uopće, vrištuća Ashely Graham, predsjednikova kći koju Leon Kennedy spašava u Resident Evilu 4 će u remakeu (možda) biti manje iritantna. Naime, lice joj je posudila atraktivna Ella Freya, nizozemski model koju na Instagramu prati preko 370 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada sam vidjela trailer, skoro sam zaplakala”, poručila je presretna Freya, a koja sadržajem cilja prvenstveno japansko tržište i fanove japanske kulture. Istu skupni Ella Freya cilja i na svojem Patreonu, gdje pretplatom od 10 eura mjesečno možete uživati u “slatkim i razigranim slikama”.

Djelić opusa nove Ashley pogledajte ispod. Ako sve bude bilo po planu, spašavamo je u 3. mjesecu iduće godine.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra