Vijesti

Assassin’s Creed Mirage danas dobiva novi način igranja

Za danas u 13 sati zakazano je najveće sadržajno ažuriranje Assassin’s Creed Miragea dosad.

Dodat će tzv. Full Synchronization Challenge način igranja, što bi po naški bio klasični permadeath mod. Osim smrti, Basima u ovom modu desinkronizira i druge nazivno ilegalne stvari, poput izlaženja iz okvira zadanih lokacija u misijama i slično.

Prijevremeni kraj igranja uzrokovan smrću ili nečim drugim rezultirat će “game over” ekranom sa statistikama eliminiranih protivnika i sličnog, a potom se save briše i morate ispočetka.

Novi old school Assassin’s Creed

Ako Mirage završite na ovakav način, otključavaju se novi izazovi na različitim težinama te s nagradama poput novih emblema, outfita i drugog. A kada smo kod outfita, kroz ažuriranje je omogućeno dodavanje statistika na bilo koji oklop, pa ćete moći iskombinirati izgled i performanse bilo koje obleke u igri.

Što se tiče Assassin’s Creeda, krajem godine očekujemo povratak RPG načinu igranja u Assassin’s Creed Redu. Međutim, u narednim godinama nas možda čeka još poneko iskonsko, akcijsko iskustvo poput Miragea, budući da isti studio po svojoj prilici radi na kompletno novoj igri.

Igra

Povezano