Vijesti

Assassin’s Creed Mirage danas dobiva novi način igranja

Za danas u 13 sati zakazano je najveće sadržajno ažuriranje Assassin’s Creed Miragea dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodat će tzv. Full Synchronization Challenge način igranja, što bi po naški bio klasični permadeath mod. Osim smrti, Basima u ovom modu desinkronizira i druge nazivno ilegalne stvari, poput izlaženja iz okvira zadanih lokacija u misijama i slično.

Prijevremeni kraj igranja uzrokovan smrću ili nečim drugim rezultirat će “game over” ekranom sa statistikama eliminiranih protivnika i sličnog, a potom se save briše i morate ispočetka.

Novi old school Assassin’s Creed

Ako Mirage završite na ovakav način, otključavaju se novi izazovi na različitim težinama te s nagradama poput novih emblema, outfita i drugog. A kada smo kod outfita, kroz ažuriranje je omogućeno dodavanje statistika na bilo koji oklop, pa ćete moći iskombinirati izgled i performanse bilo koje obleke u igri.

Što se tiče Assassin’s Creeda, krajem godine očekujemo povratak RPG načinu igranja u Assassin’s Creed Redu. Međutim, u narednim godinama nas možda čeka još poneko iskonsko, akcijsko iskustvo poput Miragea, budući da isti studio po svojoj prilici radi na kompletno novoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano