Vijesti

Kreatori Miragea rade na novom Assassin’s Creedu

Manji i fokusiraniji Assassin’s Creed Mirage jako dobro prošao je i kritički i komercijalno. Igrači su se, izgleda, zaželjeli old school Assassin’s Creeda, pa je Ubisoftov studio u Bordeauxu dobio priliku raditi još jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svog osnutka 2017. Ubisoft Bordeaux dosad je uglavnom asistirao većim i priznatijim studijima u Montrealu i Quebecu. Potom je dobio priliku samostalno razviti Wrath of the Druids ekspanziju za Valhallu, a potom i Mirage koji je negdje tokom razvoja iz ekspanzije evoluirao u zasebnu igru.

Da će sada ponovno raditi vlastiti Assassin’s Creed ukazuje angažman Rika Godwina kao glavnog pisca, koji se na X-u pohvalio kako radi upravo na Assassin’s Creed serijalu. Kao glavni pisac sigurno ne asistira drugim razvojnim studijima, već piše i planira vlastitu igru, pa je sigurno za reći kako je Ubisoft Bordeaux dobio veliko priznanje.

Idući veliki Assassin’s Creed je projekt RED smješten u feudalnom Japanu studija iz Quebeca i očekujemo ga krajem iduće godine, a sve o ostalim AC projektima pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano