Vijesti

Assassin’s Creed Mirage je Ubisoftov najuspješniji naslov na ovoj generaciji konzola

Assassin’s Creed vratio se korijenima u svojevrsnom prijelaznom naslovu Ubisoftovog studija iz Bordeauxa. Mirage djeluje jako dobro i skladno, dobro nam je sjeo povratak akcijskom pristupu u FFA recenziji, a dobro je sjeo i milijunima drugih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft se pohvalio kako je Mirage najprodavaniji njegov novi naslov od početka ove generacije konzola. Premda ne navodi konkretne brojke, po broju igrača Mirage uspoređuje s Originsom i Odysseyem, ali čini se da nije dosegnuo uspjeh Valhalle i njegovih preko milijardu dolara zarade.

Svejedno, kao manja igra, manje cijene i budžeta, Ubisoftu je trebao jedan ovakav uspjeh. A Mirage to svakako jest. Možda i ne toliko po pitanju zarade, koliko po postavljanju temelja onoga za što slijedi dalje – a to je 10-ak Assassin’s Creed projekata u narednih pet do deset godina.

Dvije godine bez AC-a Ubisoftu se više neće ponoviti, osobito jer je s izostankom najvećeg hita zapao u krizu poslovanja. Ako poneku buduću godinu neki razvojni tim kiksa isporučiti svoj veliki Assassin’s Creed, francuski izdavač očito može računati na neki polu-DLC, etiketirati ga “omažom”, vratiti se početcima…. A mi se nećemo previše žaliti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano