Vijesti

Assassin’s Creed Origins će u četvrtak 2. 6. dobiti zakrpu za 60 FPS-a

Nije prava next-gen nadogradnja, ali može proći. Prvi Assassin’s Creed koji je serijal odveo u RPG vode, pet godina nakon izlaska dobit će zakrpu za konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE 31. 5.
Zakrpa za 60 FPS-a su Assassin’s Creed Origins potvrđena je za četvrtak 2. 6. Zakrpa stiže na PS5 te XSX/S verzije igre, a Origins pet dana kasnije stiže i na Xbox Game Pass.

ORIGINALNA VIJEST: PlayStation Size Twitter profil iz baze PSN-a iskopao je dva bitna detalja. Prvi je taj da će Origins, a vjerojatno i svi ostali AC naslovi, dobiti tzv. franšizni menu, kroz koji će se moći pristupiti svim drugim AC naslovima. A drugi je mogućnost za viši broj sličica u sekundi na PlayStationu 5.

Podsjećamo, radi se o mogućnosti koju je Ubisoft najavio još krajem prošle godine. Sličan tretman prošlo ljeto već je dobio AC Odyssey.

A što je iduće na tapeti za serijal? Krajem ove godine ili početkom iduće mogli bismo dobiti jedno fokusiranije Assassin’s Creed iskustvo. Igra kodnog imena Rift prvo je zamišljena kao ekspanzija za Valhallu, da bi na kraju postala zaseban projekt. Rift se zasad nalazi tek u domeni glasine, međutim, o njoj nas je izvjestio uvijek dobro upućeni Jason Schreier, stoga službenu najavu očekujemo jako skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano