Vijesti

Kreator Assassin’s Creed Originsa napustio je Ubisoft

Kada su Ubisoft i njegov studio u Montrealu zamislili tranziciju Assassin’s Creeda u RPG vode, zadatak je povjeren Jean Guesdonu, kreativnom direktoru omiljenog Black Flaga. Guesdon je tranziciju uspješno odradio, Assassin’s Creed Origins ostvario je golemi kritički i komercijalan uspjeh, a što je još bitnije, na istim temeljima serijal je nastavio graditi u budućim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uspješne 17-godišnje etape, Jean Guesdon napušta Ubisoft. Objavio je to na Linkedinu, gdje je među postignućima istaknutu duboko sudjelovanje u razvoju svih Assassin’s Creed naslova, međutim, perjanica karijere mu je Origins kada je predvodio preko 1000 ljudi. “Ne mogu opisati koliko dugujem ovoj kompaniji. Upoznao sam toliko ljudi, naučio toliko vještina, toliko projekata sam isporučio…”, zaključio je svoj oproštaj.

Guesdon pritom nije otkrio svoju novu postaju u karijeri, ali Montreal je jedno od velikih sjecišta gaming industrije te sigurno ima puno opcija na raspolaganju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano