Vijesti

Assassin’s Creed Shadows dobit će nešto što ste jako tražili

Odluka Ubisofta da u Assassin’s Creed Shadows kao jednog od glavnih likova postavi crnog Masukea pokazala se prilično kontroverznom. Malo tko uopće priča o tome kakav bi Shadows trebao biti kao igra i što nas zapravo sve čeka, ali suprotnom onom što biste možda pomislili, imamo i takvih informacija.

Primjerice, premda je gameplay prikaz zakazan tek za 12. lipanj, već znamo kako će Shadows preraditi omraženi sistem (pre)napućenih mapa, vremenske sezone znatno će utjecati na svijet i igranje, veći fokus je postavljen i na stealth

Sve su to “najtraženije” značajke koje traže sami igrači, tvrde iz Ubisofta, koji sada dodaje kako će u Shadowsu isporučiti još jedan zahtjev koji ste jako tražili. Tko zna? Bolji parkour ili čak kooperativno igranje? Povratak multiplayera? Ili ako ćemo biti baš bezobrazni, “pravi” samurai?

Pametniji ćemo biti 12. 6. za kada je zakazana Ubisoft Forward prezentacija, a Shadows igramo od 15. 11. ove godine kao prvi Assassin’s Creed iz temelja razvijan za novu generaciju konzola.

Igra

Povezano