Assassin’s Creed Valhalla – apsolutno sve što znamo do sada o igri – brutalne borbe, ogroman svijet, online i SimCity u igri

Ostalo je još podosta vremena do izlaska igre, a pravi gameplay ćemo vidjeti već sad u četvrtak 7. svibnja kada će još više detalja biti poznato o samoj igri. Konačno ćemo vidjeti i okusiti next-gen grafiku jer prema informacijama koje kruže internetom – vidjet ćemo Xbox Series X verziju igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do četvrtka ima još par dana, pa smo skupili u jedan članak hrpu informacija koje su do sada poznate o samoj igri, a koje bi vas mogle zanimati. Neke informacije koje ćete pročitati pronašli smo u random postovima developera putem Reddita ili Twittera.

Ovo su zasad nekako najzanimljivije informacije koje smo uspjeli skupiti, a Ubisoft u gotovo svim komentarima ističe tu slobodu koju će dati igraču da igra igru kako on to želi. Neće vas siliti na igranje glavnih misija, već ćete ako želite moći loviti životinje satima i za to ćete biti nagrađeni kao da ste igrali nešto sasvim treće.

Kao što znate, Assassin’s Creed Valhalla je cross-gen naslov što znači da dolazi na PS4 i Xbox One, te na PS5, Xbox Series X, PC i Stadiu. Još uvijek ne znamo koje benefite će imati next-gen verzija igre. Očekujemo svakako bolju grafiku, veću rezoluciju i FPS, ali i puno brža učitavanja zahvaljujući SSD diskovima.

Vjerujemo da će Ubisoft puno više detalja otkriti u četvrtak poslije 17 sati. Za kraj…tipični Ubisoft. Izaberite sad pravo izdanje.