Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a

“Next-gen konzole su čudo i predstavljaju najveći skok u povijesti igara.” “Next-gen konzole predstavljaju skok kao onda kad smo prešli s 2D igara na 3D igre.” “Next-gen konzole….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft: “Možemo reći da će se Assassin’s Creed Valhalla raditi na stabilnh 30FPS-a na Xbox Series X-u.” Ajde, barem će igra raditi u 4K rezoluciji. Budite sigurni da nas ista stvar očekuje i s PS5 verzijom. Pomislio bi čovjek da će sve next-gen igre barem raditi u 4K rezoluciji i 60FPS-a, ali čini se da će barem na početku generacije to biti nedostižno za zahtjevnije igre.

Možemo slobodno reći da trenutne konzole jednostavno koče razvoj next-gen igara i to će tako sigurno biti barem još godinu-dvije. To je uvijek tako bilo. Možda jedino ekskluzive pokažu potencijal što mogu Xbox Series X i PS5, ali nekako smo svakako očekivali 60FPS-a kao nekakav minimum.

S druge strane, možda je pitanje i lijenost developera, a opet s još jedne strane treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano