Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter izašao je tjedan dana ranije. Priprema teren za AC: Mirage

Posljednje ažuriranje za Assassin’s Creed Valhallu trebalo je debitirati 6. 12., međutim, ono je iz nekog razloga već objavljeno i to tjedan dana uoči planiranog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog nepredviđenog kvara Animusa, posljednje ažuriranja sadržaja za Valhallu stiglo je ranije u Ravensthorpe. Nadamo se da ćete uživati u posljednjem poglavlju Eivorove priče… i dodatnim iznenađenjima koja pripremamo prije kraja 2022.”, poručili su iz Ubisofta.

The Last Chapter zaokružit će Eivorovu priču u Valhalli, potpuno je besplatan za sve igrače, a jedini uvjet kako biste mu pristupili je kompletno završiti igru sa svim osvojenim teritorijima te s eliminacijom svih meta Order of Ancientsa.

I to nije sve. Eivoru će se pridružiti Roshan iz nadolazećeg Assassin’s Creed Miragea. Udružit će snagu u besplatnoj misiji naziva A History Together, a manji i fokusiraniji Mirage smješten u drevni Bagdad igrat ćemo negdje u 2023. godini.

Ovisno o platformi, The Last Chapter je težak od gigabajta (na PlayStation konzolama) do 15-ak giga, a nadogradnju možete preuzeti već sada. Oni koji igraju preko PlayStation Plus Extre imat će sasvim dovoljno vremena za dovršiti novi DLC prije nego što Valhalla napusti katalog igara 20. 12.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano