Vijesti

Ubisoft vraća svoje igre na Steam. Prvi na redu je Assassin’s Creed Valhalla, koji će s posljednjom ekspanzijom kompletirati priču

Poslije Activisiona i Electronic Artsa još jedan veliki izdavač shvatio je beneficije koje donosi masovnost na Steamu. Tako se na najpopularniju PC platformu vraća i Ubisoft, a uoči izlaska posljednje ekspanzije, povratak će predvoditi Asssassin’s Creed Valhalla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valhalla na Steam dolazi 6. 12., a u prvom valu slijedit će ju Anno 1800 te besplatni Roller Champions. “Neprestano procjenjujemo kako svoje igre približiti različitoj publici gdje god se nalazili, dok istovremeno balansiramo ekosustav Ubisoft Connecta”, poručuju iz Ubisofta.

Izlazak Valhalle na Steamu poklopit će se s izlaskom posljednjeg DLC-a. The Last Chapter bit će besplatan i pružit će završetak svim pričama na koje je Eivor naišao kroz posljednje dvije godine Valhalle. Ali ne prije nego što kompletno završite igru s osvojenim svim teritorijima, ubijete sve mete Order of Ancientsa i otkrijete njegovog lidera te nadogradite nastambu do pete razine.

Igra

Povezano