Vijesti

Avantura domaćeg developera Saint Kotar dobila je izdavača

Nakon što je domaći studio Red Martyr Entertainment prošle godine uspio prikupiti traženih 50 tisuća eura za daljnji razvoj Saint Kotara, stigao je još jedan veliki uspjeh. Potpisan je ugovor s poznatim izdavačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saint Kotar izdat će nizozemski Sodesco koji je već prepoznat u industriji po podršci relativno manjim studijima, pa unutar svojeg okrilja imaju igre poput Real Farma, Among the Sleep, Owlboy…

“Drago nam je što smo se udružili sa SOEDESCO-om radi izdavanja našeg prvog naslova: Saint Kotar. Radimo na ovoj igri već dvije i pol godine te smo sigurni da je SOEDESCO savršen partner koji nam je potreban da podržimo njegov rast u nešto zaista posebno. Zajedno ćemo raditi kako bi igra vrlo brzo ugledala svijetlo dana na računalima i konzolama”, izjavio je Marko Tominić ou Red Marty Entertainmenta koji se ujedno zahvalio i svima koji su podržali razvoj.

Ovaj zanimljivi psihološki horo point-and-click naslov možete besplatno isprobati na Steamu. Naš Luka (@Alexy) imao je riječi hvale za demo i za kraj je poručio kako jedva čeka izlazak pune igre. Izlazak bi mogao uslijediti iduće godine, a kako nam kažu developeri, Saint Kotar je trenutno u alpha fazi razvoja te se polako približava beti.

Igra