Vijesti

Saint Kotar domaćeg developera dobio je besplatni DLC, a na konzole izlazi u studenome

U prethodnoj godini bogatoj igrama domaćih developera, čitatelji FFA odabrali su upravo Saint Kotar kao najbolju domaću igru godine s premoćnih 58%. Developeri iz Red Martyr Entertainmenta zaslužili su sve dobivene pohvale, a isto bi mogao zaslužiti i besplatan DLC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DLC The Ritual u Saint Kotar donio je novog igrivog lika Viktoriu, nove zagonetke, likove i preko 2 sata gameplaya koji pojašnjava brojne dosad neobjašnjive događaje iz glavne igre.

Povodom izlaska velikog DLC-a iz Red Martyra javljaju kako izvedba za konzole ipak neće biti spremna u listopadu, kao što je prethodno najavljeno. Neočekivani problemi u proizvodnji PS4/PS5, XONE/S/X i Switch verziju pogurali su u studeni. Točan prolongirani datum javit će naknadno, a The Ritual DLC bit će dostupan od prvog dana izlaska igre na konzolama.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra