Vijesti

Ažuriranje Elden Ringa na Steamu ukazuje na skori izlazak ekspanzije

Poznati proizvođač periferije Thrustmaster koji radi prigodne kontrolere za Elden Ring prošlog mjeseca slučajno je otkrio veljaču kao mjesec izlaska Shadow of the Erdtree ekspanzije. FromSoftware i Bandai Namco nisu se oglasili, ali ažuriranje na Steamu svakako ide u tom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, SteamDB bilježi dodatak sadržaja u backendu Elden Ringa, što nebi bilo ništa osobito bitno da se ono nije dogodilo prvi put u posljednjih 15 mjeseci.

Elden Ring će u veljači obilježiti dvije godine od izlaska. U 2022. je premoćno proglašen igrom godine u svim priznatijim dodjelama nagrada, a do danas je prodan u preko 20 milijuna primjeraka, što je monumentalni uspjeh.

Shadow of the Erdtree najavljen je prošle godine, povodom prve godišnjice igre, a sudeći po vremenu koliko je u razvoju, čeka nas jedna mesnata ekspanzija. Ali svejedno, unatoč curenjima i sugestijama, upitan o razvoju ekspanzije producent Yasuhiro Kitao krajem prošle godine izjavio je kako će do izlaska “proći još neko vrijeme”. Ako je “neko vrijeme” nekoliko mjeseci, u veljači nas čeka poslastica.

Igra

Povezano